Nordmann Kerstboom – Thuisbezorgd, steun het goede doel!

Klik hier om direct een Kerstboom te bestellen!

Waarom een Kerstboom via Rotary Schouwen-Duiveland?

1. U steunt direct een goed doel. De opbrengst van de verkoop van de kerstbomen wordt namelijk gedoneerd aan o.a. Stichting Leergeld en een activiteit voor eenzame ouderen.
  2. U kiest voor een hele mooie boom want een van de leden is verbonden aan deze branche en zodoende profiteert u rechtstreeks van de eerste keuze.

Geheel volgens traditie hebben we ook dit jaar weer prachtige kerstbomen van 100cm to 225cm met en zonder pot ingekocht. Doordat wij direct van de telers inkopen kunnen we de beste kwaliteit kiezen.

“De potgeteelde Fraserspar”(Abies fraseri) is een boom die behoort tot de dennenfamilie (Pinaceae). De plant wordt als tuin- en kerstboomgebruikt. De boom is decoratief, omdat deze al bij een lengte van 1-2 m helder gekleurde kegels heeft.

De boom komt van nature voor in de zuidoostelijke Appalachen, in het zuidwesten van Virginia, in het westen van North Carolinaen in het oosten van Tennessee. De boom groeit op vochtige, goed ontwaterde, zure zandgrond op 1200 tot 2000 m hoogte, meestal in gemengd bos met de soort Picea rubens. bron: wikipedia

Met de aankoop van deze kerstboom koopt u niet alleen een mooie boom maar steunt u ook een goed doel. De gehele opbrengst komt namelijk ten goede van het goede doel. Zowel het aanleveren van de kerstbomen als het bezorgen van de bomen wordt dankzij sponsoring vergoed. De leden bezorgen de bomen gratis bij u thuis. Zo gaat niets van uw goed bestede geld verloren.

Leverdag: zaterdag 9 december. De boom wordt door een van de leden persoonlijk bij u thuisbezorgd. Bent u dan niet thuis dan kunnen we de boom naast het huis zetten of bij de buren indien u dat wenst.

Ga door naar onze webshop en kies direct een boom uit die bij u past. De kerstbomen worden op zaterdag 9 december 2017 gratis* thuisbezorgd.

Naar de ‘Kerst’shop

*Bezorgingsgebied: Zeeland, exclusief Zeeuws-Vlaanderen en Tholen