Inleiding Renee Lammerts – Ghana [27-10-2015]

IMG_6628
De 20 jarige Renee Lammerts neemt ons -met een vlotte babbel mee- naar haar HBO-PABO stage in Ghana.

Via de organisatie Ghanagangers zal zij in 2016 op een Maranatha school les gaan geven. Haar belangrijkste doelen zijn: Methodisch correcte training Engels, een fijne plek creëren, spelenderwijs leren en het motiveren van de huidige leerkrachten. Renee vertelde dat zij in een zeer moderne school terecht komt. Deze is namelijk niet meer van palmbladeren maar volledig in steen gezet. Vorige studenten hebben hier reeds voor gezorgd.

Nu zijn er vooral boeken, schrijfgerei, papier e.d. nodig. Ons lid Cees Joppe heeft al 3000 pennen en potloden aangeboden en tot Renee’s verrassing overhandigde onze voorzitter haar nog een cheque ter waarde van 250 euro. Hiermee zal zij ter plaatse boeken kunnen kopen voor haar toekomstige leerlingen.

27-10-2015