Schouwen-Duiveland’s Got Talent 2016 #SDGT

Achter de schermen wordt natuurlijk al wekenlang geoefend en getest, gerepeteerd en uitgeprobeerd. Met name zangers en zangeressen, dansers en danseressen kijken uit naar zaterdagmiddag 2 april 2016. De finale van Schouwen-Duiveland’s Got Talent staat met dikke letters in vele agenda’s. Van de artiesten, ouders, fans en iedereen die nieuwsgierig is naar het talent dat Schouwen-Duiveland voort gaat brengen.

 

In Campus Cultura bij Pontes Pieter Zeemand brandt zaterdagmiddag om 15.00 uur de strijd los. Aan het eind van de middag overhandigt Luna Pekaar, de winnares van de laatste editie, de trofee aan de kersverse winnaar of winnaars.

 

WereldRegio stelt in haar editie van 25 maart alle deelnemers voor. Rotary Schouwen-Duiveland doet op Facebook verslag van de laatste ontwikkelingen. De spanning stijgt…