Bikes & Bites; de culinaire fietstocht over Schouwen-Duiveland

Update 2-9-2021

Wij zijn helaas UITVERKOCHT.

Bent u te laat? Wij hopen dat u resistent bent tegen al die heerlijke foto’s waarmee de deelnemers u vanaf zaterdag de ogen mee gaan uitsteken .

Het goede nieuws, volgend jaar komt er weer een nieuwe editie!

Doneren blijft natuurlijk wel mogelijk

Op zaterdag 4 september verwelkomt Rotary Club Schouwen-Duiveland fietsende bourgondiërs tijdens een nieuw evenement: Bikes&Bites. Op een fietsroute van ± 37 kilometer met zeven culinaire stops ontdekken deelnemers de schoonheid én smaak van Schouwen-Duiveland.

Om corona-veilig te handelen starten de fietsers in kleine groepjes, om de vijf minuten. De eerste fietsers zullen nog vóór het middaguur starten vanuit Zierikzee, waar ze ook na hun culinaire ontdekkingsreis weer ontvangen worden.

Deelname kost € 49,00 en het resultaat daarvan wordt geschonken het Prinses Máxima Centrum. De kaarten worden online aangeboden: UITVERKOCHT

Wilt u een donatie maken (in eenheden van 10 euro) ga dan naar de volgende link: DONATIE