Bedrijfsbezoek [3-08-2010]

Dinsdag 3 augustus is onze Rotarybijeenkomst op een bijzondere locatie: consumptieve kwekerij Zonnemaire van Dieneke Klompe

We krijgen een rondleiding en toelichting op haar bijzondere wijze van produceren, o.a. haar beroemde eetbare bloemen die Sergio Herman, de beroemdste kok van het land, bij haar koopt voor zijn drie sterren restaurant in Sluis. De rondleiding start om 17.30 uur, duur circa 1.5 uur.

let op vervroegd tijdstip!!!!

het adres: Korteweg in Zonnemaire.
route: in Zonnemaire neem je, komende vanuit de richting Brouwershaven op de Blooisedijk linksaf en komende vanuit de richting Noordgouwe/Dreischor op de Dijk van Bommede rechtsaf de Rietdijk. Op de hoogte van de Dijkhuisjes sla je rechtsaf de Korteweg in.

Na afloop eten we in restaurant de Gele Hoed aan de Dijk van Bommenede in Zonnemaire. Ik verzoek jullie je eventuele afwezigheid tijdig (uiterlijk maandagavond) bij Helma te melden (kotoun@kotoun.nl) zodat we Dieneke kunnen melden hoeveel personen er komen, dat geldt ook voor de Gele Hoed. Verder kan Dieneke pakketjes maken van de groenten en kruiden die dinsdag worden geoogst, een pakketje kost € 7 en je kunt daar ruim met 2 personen 2 maal van eten. Aals je een pakketje mee wil nemen wil Dieneke dat graag uiterlijk zaterdag (31-7-2010) weten. Wil mij in dat geval even een mailtje sturen, dan bestel ik het juiste aantal bij haar. asselbergs@zeelandnet.nl

Ondanks de vakantie hopen we komende dinsdag op een hoge opkomst om kennis te maken met een bijzondere vrouw met een onderscheidend bedrijf.