Bikes & Bites is inmiddels uitverkocht

Op zaterdag 2 september 2023 verwelkomt Rotaryclub Schouwen-Duiveland fietsende bourgondiërs in de Bikes&Bites Editie 2023. Op een fietsroute van ± 39 kilometer met zes culinaire stops ontdekken deelnemers de schoonheid én smaak van Schouwen-Duiveland.

Om logistieke redenen starten de fietsers in kleine groepjes, om de vijf minuten. De eerste fietsers zullen nog vóór het middaguur starten vanuit Zierikzee, waar ze ook na hun culinaire ontdekkingsreis weer ontvangen worden.

Bikes & Bites is inmiddels uitverkocht.
Maar, doneren voor ons goede doel, een duo-fiets voor een zorginstelling op Schouwen-Duiveland kan uiteraard nog steeds (in eenheden van 10 euro) via deze link: DONATIE

Voor meer informatie, bijzondere wensen en last minutes belt u met 06 15410761