Kerstbomenactie 2023

Bestel hier topkwaliteit kerstbomen

Gratis thuisbezorgd en dit jaar ook weer opgehaald!

In deze webshop van Rotaryclub Schouwen-Duiveland bestelt u de kerstbomen die u wenst en u rekent ze direct af. Uw bestelling wordt op zaterdag 9 december afgeleverd op het gewenste adres. 
 
Sinds jaar en dag verkoopt Rotaryclub Schouwen-Duiveland kerstbomen om van de opbrengst kerstcadeaus voor kinderen van bezoeker van de Voedselbank op Schouwen-Duiveland te kopen. Helaas is dat dit jaar harder nodig dan ooit tevoren doordat het aantal bezoeker fors is toegenomen. De Rotaryclub zet daarom dit jaar alle zeilen bij om een recordopbrengst te realiseren. 
 
Overige wensen, inclusief het verzoek op uw boom op zaterdag 6 januari op te halen voor recyclage, kunt u aangeven in antwoord op de email bevestiging van uw bestelling of rechtstreeks naar kerstbomen@rotaryschouwenduiveland.nl.
Voor hogere aantallen of bomen tot 8 meter maken we graag een aanbieding op maat. Schroom niet om ons te contacten en in goed overleg tot een nette prijs te komen.
Fijne dagen!

*  Bezorgingsgebied:  Zeeland, exclusief Zeeuws-Vlaanderen en Tholen. Andere plaatsen binnen en buiten Zeeland zijn op verzoek mogelijk.

Bestel direct:

Kerstboom 100 – 125 cm

Kerstboom 150 – 175 cm

Kerstboom 175 – 200 cm

Kerstboom 200 – 225 cm

Donatie (in eenheden van € 10)